Vi gir deg profesjonell veiledning innen kosthold og sportsernæring, og tilbyr også skreddersydde diettoppsett. Vi ønsker deg også velkommen til butikken Tommi Nutrition i Torggata 29 i Oslo og butikken i Drammen Eilesons gate 4.

I løpet av de siste 20 årene, har Tommi Thorvildsen blitt et velkjent navn i kroppsbygging og fitness industrien  både i Norge og i resten av verden. Han har konkurrert, trent og jobbet blant de største, og regnes i dag som en av tidenes beste norske kroppsbygger.

 

Tommi utmerket seg tidlig innenfor kroppsbygging. Han startet med vekttrening i en alder av 15 år, noe som raskt utviklet seg til en livslang lidenskap. Den første norgesmestertittelen tok han i 97. Få år senere, i begynnelsen av år 2000, konkurrerte han som profesjonell kroppsbygger i verdenstoppen. Han konkurrerer fremdeles på profesjonelt nivå i denne sporten i dag.

 

Tommi har i flere år livnæret seg som kroppsbygger, utenfor våre landegrenser. Han har blant annet bodd to år i Belgia, hvor han jobbet for Performance Nutrition. Videre flyttet han til England hvor han jobbet på Temple Gym for Dorian Yates (6 ganger Mr. Olympia).  Senere reiste han til USA hvor han jobbet i over tre år som profesjonell kroppsbygger. Han var under denne tiden sponset av Weider, som er kjent for å kun sponse og samarbeide med de beste atleter i verden. Dette har resultert i at han har vært med i flere reportasjer, blant annet i treningsmagasiner som Flex, Muscle & Fitness, Muscular Development, Ironman og Body. Han har også spilt inn treningsfilmer, blant dem Viking Strong Reloaded.

 

 

 Følg oss på  YOUTUBE

 

 

 Tommi Har også spilt inn forskjellige treningsfilmer. Blant annet:Viking Strong Reloaded i USA.  .

Tommis plasseringer inkluderer blant annet følgende meritter:

 

2 ganger Norgesmester i kroppsbygging

35 IFBB PRO SHOWS

3 pl. IFBB Austria pro show

4 pl  IFBB New Zealand Grand Prik

4 pl  IFBB Tronto Pro invitational 

5 pl  IFBB  Australia pro Grand Prix

6 pl Night of the champions

2 pl  UPBF-Pro Battle of Giants Tour Sapri 2009

Deltagelse i Arnold classic og Mr. Olympia 

Suksessen som profesjonell atlet, sammen med en utdannelse som personlig trener og kostholdsekspert ved PTA (Private Trainer Assosiation) i USA, har resultert i en unik kunnskap om kosthold og trening.

Dette gjør at han i dag, med sin brede og unike kompetanse, kan veilede og motivere folk til å nå sine mål. Han hjelper daglig mennesker med ulike mål og forutsetninger. Blant disse folk som ønsker en sunnere livsstil, bedre helse, økning i styrke og muskelmasse, vektnedgang eller økte sportsprestasjoner. Tommi er også coach og trener for Team 24fitness, hvor han følger opp, veileder og hjelper atleter som konkurrerer innenfor kroppsbygging og fitness.

 

Tommis pågangsmot og lidenskap har ført til at han i dag driver flere butikker, eget treningssenter, samt at han har lansert en egen linje med sportsernæring og kosttilskudd.

 

Via nettbutikken www.tomminutrition.com har han gjort profesjonelle dietter tilgjengelige for alle. Med bred kunnskap og erfaring formidler han de beste tipsene om kosthold og dietter, og gir veiledning i bruk av kosttilskudd. I webshopen finner du de mest effektive produktene innenfor sportsernæring og kosttilskudd.