Trening & diett tips

En blanding av forskjellige proteintyper er best!

Et kvalitets proteinpulver bør være på toppen av handlelisten for alle som løfter vekter og ønsker å bygge muskler. Men ikke gjør den vanlige feilen ved å kjøpe et rent whey proteinpulver med en gang. Ja, whey protein er bra for muskelvekst, men for å virkelig maksimere å bygge muskler, trenger du mer enn bare whey. Du trenger en presis blanding av forskjellige proteiner.

Whey er et veldig raskt fordøyelig protein. Den raske frekvensen whey protein fordøyes på er en av whey sine fordeler, men på en annen side, kan det faktisk være en ulempe. Fordi whey fordøyes så hurtig, øker den raskt muskelproteinsyntesen (MPS), men det bare for en kort tid.

Forskning viser nå at når du legger til medium fordøyelig og sakte fordøyelig proteiner til whey, forblir muskelproteinsyntesen forhøyet i lengre tid enn når du bruker whey alene. Det vil si en blanding av forskjellige proteintyper øker muskelproteinsyntesen over lengre tid.

Faktisk er det slik at forskning bekrefter at personer som legger sakte fordøyelig kasein protein til en whey protein shake rundt sine treningsøkter får større muskelvekst over tid enn folk som tar whey alene. Denne forskningen er selve grunnen til at jeg anbefaler å ta en blanding av whey protein, medium fordøyelig egg protein og sakte fordøyelig micellar kasein. Dette er grunnen at jeg anbefaler Whey Xplode som inneholder nettopp 3 typer whey, egg protein og micellar kasein!

Bestill i dag:

 

_______________________________________________________________________________________ 

Bryst & legger

Dette er en typisk brystøkt for meg nå i det siste.
Jeg trener stort sett tungt og hardt mellom 8-12 repetisjoner fordi det simulerer mest type 2b muskulatur, det er de muskelfibrene som øker mest i volum. Når jeg var yngre hadde jeg er ritual dagen før brysttreningen. Jeg trent bryst fast på mandager. Søndager spiste jeg mer, ofte mer mat med mye kalorier. Det kunne være noe mat utenom dietten min, pizza eller noe annet mat med mye karbohydrater. Dette for å fylle opp glykogen lagrene i muskulaturen så jeg ble sterkest mulig på brystdagen dagen etter. Det har fungert veldig bra for meg. Da jeg begynte å trene når jeg var 15 år klarte jeg ikke 50kg i vanlig benkpress. På det sterkeste trente jeg meg opp til å klart 8 reps i benk press på 220kg og 8 reps i skråbenkpress på 200kg. Never give up!

315182679d36a4c16300b32e0aeca977-image
Super Hit 
Pre Workout 600g