Myseprotein, populært kalt Whey Protein, er perfekt for deg som ønsker en rask og effektiv restitusjon etter trening. Myseprotein gir deg alle de nødvendige aminosyrene kroppen trenger for å reparere og bygge muskulaturen. Disse produktene fremstilles gjennom nøye filtrering av de beste råvarene. Dette sørger for at myseproteinets verdifulle biologiske mikropartikler; glykomakropeptider, immunglobuliner, laktoferin og laktoperoksidase, tas vare på. Det ferdige produktet er en nytelse for både kropp og sjel når det drikkes etter treningsøkta.

Hvilket produkt skal du velge?

Vi fører mange forskjellige ulike merkevarer når det kommer til whey protein i form av pulver. De største bøttene med 3000 g proteinpulver, levert av Tommi Nutrition eventuelt Proteinfabrikken, er for de dedikerte som vil ha størst verdi for pengene. Dette er rett og slett “mer av det som går”. For de som ikke ser behovet for de store mengdene, men fortsatt har ambisjoner om å oppnå de beste resultatene fra all svetten og tårene, kan 1kg bokser med Whey xplode eller boksene med 920g fra Scitec Nutrition være løsningen. Her får du adekvate mengder til en grei pris. Om du bare har lyst til å teste ut myseprotein for å se om det er noe du vil fortsette med, kan du gå for den billigste pakken med 700g fra Olimp Sport Nutrition.

Hvordan bruke myseprotein

En porsjon pulver utblandet i væsker som enten vann, melk eller juice kan suppleres med to-tre daglige porsjoner i tillegg, alt ut fra aktivitetsnivå og behov. Vi fører whey proteinpulver med flere ulike smaker – blant annet vanilje, jordbær og sjokolade.