Kosttilskudd

Tommi Nutrition har solgt kosttilskudd i Oslo lenge i den fysiske butikken, men nå kan du handle de samme gode produktene på nett. I nettbutikken finner du alt på ett sted; både treningstips, proteinrike matvarer og råd om riktig kosthold for best mulig treningsutbytte. Når du skal kjøpe kosttilskudd fra en nettbutikk, er Tommi Nutrition stedet for deg!

          

 

Til tross for et balansert kosthold kan du ha behov for kosttilskudd når du trener aktivt. Det finnes mange steder å kjøpe kosttilskudd på nett men hos Tommi Nutrition kan du være sikker på at du får de beste merkevarene, fra anerkjente leverandører til en god pris. I tillegg får du gode råd på kjøpet. 

Vår butikk har et stort produktsortiment

Proteinpulver er for deg som trener hardt og målbevisst og ønsker å gå ned i vekt eller øke muskelmassen, da trenger du et rikelig inntak av proteiner. Kreatin kan gi deg bedre utbytte av treningen, gjør restitusjonen raskere og hjelper deg med å bygge muskler og spenst. Kreatin er et must for deg som trener hardt men samtidig ønsker å holde energinivået oppe, en skikkelig boost!

Behøver du mer energi på trening?

Bruker du mer energi på treningen enn du får i deg trenger du Gainer, tilskudd som gir deg nok energi til å øke muskelmassen eller øke vekten om du ønsker det. MA inneholder sink, magnesium og vitamin B6, essensielt for deg som driver med styrketrening og ønsker å bygge muskler. ZMA kan hjelpe musklene dine å fungere bedre og styrke immunforsvaret. Aminosyrer er byggesteiner i proteiner og derfor svært viktige for deg som ønsker å utnytte et proteinrikt kosthold til å oppnå økt muskelmasse og styrke.