Treningsutstyr

Ønsker du å trene hjemme eller trives du best på et studio? Uansett, er det lurt å investere i god kvalitet når du skal ha treningsutstyr å ha hjemme. Personlig utstyr, som belter og beskyttelse til håndledd, utsettes for svette og slitasje og må kanskje byttes ut oftere enn vekter og annet større utstyr. 

 

 

 

  

 
Husk også å kjøpe kalk, et must for bedre grep på vektstanga! Kommer du innom vår butikk med treningsutstyr i Oslo, kan du både prøve og kjøpe mye forskjellig, men du finner også et flott utvalg treningsutstyr i vår nettbutikk.
 

Behøver du nytt treningsutstyr for å komme igang igjen?

Her kan du kjøpe treningsutstyr på nett og få det levert hjem til deg, enklere blir det ikke. Uansett om du trenger utstyr til å bruke hjemme eller treningsutstyr til vekter, crossfit, konkurranser eller fitness så kan vi hjelpe deg å finne riktige produkter.

Slitesterke produkter med god kvalitet

I kategorien Remmer / Belter finner du utstyr for deg som driver med styrkeløft eller annen vekttrening. Et godt belte kan hjelpe deg å unngå skader og lar deg løfte mer uten å belaste kroppen unødig. Det kan stabilisere ryggen og gjør det enklere å bruke kjernemuskulaturen riktig. Remmer og håndleddbeskyttere avlaster hendene dine og gir deg bedre grep. Under Shaker / Drikkeflasker finner du blant annet praktiske drikkeflasker som egner seg til vann og shakere som lar deg tilberede proteinshaker på en enkel og hygienisk måte. Flere av flaskene har egne rom for energitilskudd som nøtter eller frukt og nøkkelhank. Hvorfor bruke en kjip flaske, når det finnes så mye stilig å velge i?