Proteinisolat er det reneste proteinet du finner i pulverform. Tilleggsstoffer som laktose og fett fjernes under prosessen med å lage dette produktet. 90 % eller mer av produktet består av protein. I tillegg gjenstår en høy konsentrasjon av aminosyrer som BCAA, noe som stimulerer proteinsyntesen og effektiviserer muskelbygging. Disse produktene er litt dyrere enn mer vanlige proteinblandinger, men er et must om du er ute etter best mulig kvalitet og smak. Disse produktene er særlig egnet for idrettsutøvere som kontinuerlig gjennomfører harde treningsøkter over lengre perioder. Når det er sagt er fortsatt det aller beste for raskest mulig muskeltilvekst en blanding av hurtig whey(isloat) medium (eggprotein) og langtidsprotein (michellar casein). Da anbefales Whey Xplode som har nettopp denne kombinasjonen.

Vårt utvalg

Whey protein (i form av proteinisolat) får du kjøpt i flere smaker. Vanilje, jordbær og sjokolade er valgmulighetene, og vi selger beholdere med både 750, 908, 1000 og 2000 g proteinisolat. Felles for dem alle er høy konsentrasjon av proteiner – over 90 % rent myseprotein. Ellers inneholder produktene aminosyrer som effektiviserer muskelveksten. BCAA og L-glutamin er eksempler på dette. Om du er ute etter mest verdi for pengene ved kjøp av kun inneholdm av whey protein isolat, er produktene fra Proteinfabrikken du bør gå for. De har også produktene med mest innhold.

Hvordan innta proteinisolat

Whey proteinisolat bør inntas på morgenen rett etter at du har stått opp og rett etter trening. Det er da kroppen best kan utnytte tilførsel av hurtigabsorberende proteintilskudd som er fett- og laktosefri. Dette er ingen erstatning for et naturlig variert kosthold; proteinisolat er kun ment som et kosttilskudd. Om du er gravid, ammer, medisineres eller har en form for sykdom, anbefaler vi at du kontakter en lege før du bruker produktene.