Shaker/ Drikkeflasker
En ordentlig shaker/flaske et must når du har begynt å trene, er det ikke? Det er jo på en måte en slags pokal som viser hvor flink du er i det du gjør og hvor du er på vei – “prepare to be great”! Statements eller kule logoer er absolutt med på å kvikke opp treningsiveren i deg og andre som misunnelig ser bort på deg. En shaker gjør dessuten selve tilberedningen av proteinpulver, gainer eller andre pulver mye enklere.

Våre shakere

Vår egen stolte shaker er en klassisk variant med den feteste teksten. Den rommer 0,7 Liter med din favorittshake. Ellers har vi de smarte shakerne fra Blendebottle med innebygd plass for det kosttilskuddet du skal ta med deg på økta. Eller kanskje du vil fylle opp med litt müsli, nøtter eller bær? Med alt i ett, kan du slippe å tenke på å dra med deg store kvanta med pulver. Enhver seriøs kroppsbygger har en shaker for sitt protein. Med Blenderbottle Koda-kannen  
får du virkelig en drikkeflaske beregnet for trening! Flaska rommer 2,2 Liter med vann, noe som bør være tilstrekkelig for å dekke behovet gjennom treningsøkta.