ZMA
ZMA sine egenskaper hjelper med å restituere sentralnervesystemet og muskelmassen. Dermed vil du kunne restituere skikkelig før neste treningsøkt. ZMA er et kosttilskudd laget av mineralene sink og magnesium. Større mengder sink i kroppen fører til økt testosteronproduksjon. Dette fører følgelig igjen til større muskelproduksjon. Mineraler i ZMA er ellers med på å forsterke immunforsvaret, slik at du kan trene istedenfor å ligge i sykesenga. Tilførsel av sink og magnesium fører til bedre muskelfunksjon. I tillegg har studier vist at ZMA gir bedre søvnkvalitet.

Våre ZMA-tilskudd

Vårt egenproduserte ZMA-produkt, ZMA Lights Out, er en evolusjon av ZMA-tilskudd. Her får du i tillegg planteekstrakter og bær som virker søvndyssende. I tillegg kommer det med Mucuna pruriens, en plante som øker frigjøringen av veksthormon. Det gir bedre fettforbrenning og større muskelvekst. I tillegg har Lights Out moringa- og gojibær-ekstrakt, kamille og sitronmelisse. Ellers har vi et par enklere varianter som ligger på rundt samme prisnivå. ZMA-tabletter inntas hver dag før sengetid, se under hvert enkelt produkt for respektive doseringer.

Hvorfor ZMA

ZMA er effektivt ikke bare for de som trener, men også for generelt å holde seg frisk og rask gjennom hverdagen. Om du har en stressende hverdag og ofte sliter med dårlig søvn, vil inntak av ZMA gjøre underverker for deg. ZMA sitt innhold av magnesium er ellers noe som gjør godt for hjertet. Et økt testosteron-nivå fører dessuten til økt potens og sexlyst hos mange som bruker ZMA.