Matvarer

Å kjøpe matvarer på nett er blitt stadig mer populært, og hvorfor ikke kjøpe matvarer som hjelper deg å nå treningsmålene dine? Vi tilbyr et stort utvalg matvarer med høyt innhold av proteiner, og matvarer som egner seg både før trening og etter trening. Våre matvarer har lite sukker og unødvendige tilsetninger, og mer av det kroppen din trenger. 

 

 

Stort utvalg av smakfulle produkter

Hva med å starte dagen med deilige proteinpannekaker eller en av våre næringsrike barer på vei til jobb eller skole? En proteinbar er som en liten pakke smekkfull av proteiner og næringsstoffer du trenger. I løpet av dagen kan du ta deg en pause og kose deg med en sukkerfri drikk eller shake fra Tommi Nutrition, og du kan trygt velge vårt peanøttsmør som et næringsrikt og smakfullt pålegg.

Behøver du inspirasjon til matlagingen hjemme?

Til matlaging hjemme finner du et godt utvalg av forskjellige typer stekefett og oljer som for eksempel kokosolje, spesielt egnet for deg som vil leve litt sunnere. Vi har også bakevarer og ingredienser som lar deg tilføre ekstra proteiner til baksten din. Til middagen kan du velge en av våre lavkalori dressinger eller sauser.

Vi hjelper det til en sunnere livsstil!

Å leve sunt med et bevisst forhold til kosthold betyr ikke at man må forsake alt som smaker godt. Prøv en av våre lavkalori dessertsauser, eller hva med sukkerfritt godteri når du virkelig vil kose deg? Trenger du en ekstra piff, har vi også koffeinpiller og vitaminer som får deg gjennom grå og triste vinterdager med energi og humøret på plass. Tommi Nutrition er det beste stedet for sunne matvarer på nett.