Belter, Remmer, Grep & Kalk
Remmer og belter er det treningstilbehøret som er mest vanlig å bruke blant de som driver med vektløfting. Treningsbelter gir støtte til ryggen og gjør at det er lettere å bruke riktig teknikk slik at risikoen for skader minimeres. Remmer hjelper deg med å holde grepet om vektstanga mens du løfter. Ellers har vi flere håndleddstøtter som beskytter håndleddet når du løfter tungt. 

Beskytt leddene dine

En er ikke sterkere enn det svakeste ledd sies det, men hva om du forsterker det svake leddet? Med håndleddstøtter vil ikke dette være noe problem. Vi har både stive og myke støtter, men du vil uansett merke forskjellen på de vi tilbyr og vanlige håndleddstøtter. Beltet fra Gorilla Wear er ellers godt å for å støtte mage og korsrygg. Beltet er tynnere og lettere enn klassiske belter brukt til vektløfting. Dette går ikke på bekostning av støtten.

Få bedre grep

Når du løfter tunge vekter og ikke har en kompis til å stå bak, kan det jo være like greit å ha to kompiser rundt håndleddene dine! Remmer sørger for at du ikke mister grepet like enkelt. Vi har drareimer som er produserte i slitesterkt skinn, noe som gir god holdbarhet og komfort. I kombinasjon med flytende kalk, vil grepet ditt garantert bli sterkere enn de andre på senteret.